ЗА НАС 2019-02-06T15:22:08+00:00

КОИ СМЕ НИЕ

Ние сме фирма „Рейн системс”, занимаваща се с проектиране, изграждане, сервиз, извънгаранционно и абонаментно обслужване на автоматизирани поливни системи, помпено оборудване, дренажни системи и системи за мъглуване.
Ние сме специалисти с няколкогодишен опит в областта на поливните системи. Имаме проектантски екип и съответно монтажен, с оборудван и надежден авто-парк даващ възможност за реакция във всяка точка на страната, а и извън нея.
Използваме специализирани продукти за поливна техника на водещите световни производители: RAIN BIRD, HUNTER и NETAFIM. Помпи и помпени системи GRUNDFOS, CALPEDA и WILO

Иван Муртин
Иван Муртин Управител
Иван е роден 1985г във Велинград. Завършва Лесотехнически Университет. През годините придобива много богат опит в сферата на хидростроителството. Заедно със Стоимен основават „Рейн Системс“ и осъществяват мечтата си за собствен и успешен бизнес. Заедно разработват и магазин на поливно, помпено и ВиК оборудване.
Стоимен Якимов
Стоимен ЯкимовУправител
Стоимен е роден април 1985. Завършва Телекомуникации/ Електронни Комуникации в Нов Български Университет през 2010г. През годините напрупва много практически опит в компании за проектиране и изграждане на поливни системи. През 2015г заедно със своя съдружник Иван Муртин основават „Рейн Системс“. Заедно създават успешен и динамично развиващ се бизнес.

КАКВО КАЗВАТ НАШИТЕ ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ ЗА НАС

Смятаме фирма „Рейн Системс“ ООД за надежден партньор при поддържане на съвременна и качествена поливна система за поливане на зелени площи и помпена станция.

БГ Школо ЕАД

Екипът от висококвалифицирани специалисти на „Рейн Системс“ ООД демонстрира висок професионализъм и коректност в задълженията си. Фирмата разполага с необходимото техническо оборудване и специализирани продукти за качественото изпълнение на предлаганите от нея услуги.

Препоръчваме „Рейн Системс“ ООД като надежден и коректен партньор, с когото бихме работили отново.

Мулти Мастер ЕООД

Като Възложител на следните проекти: „Изграждане на автоматизирана подземна поливна система и помпена станция на обект“Американски Колеж – гр. София“ и  “ монтаж и поддръжка на автоматизирана поливна система и помпени станции на обект стадион „Герена“ – гр. София“, препоръчвам фирмата като изключително добър, коректен и надежден партьор в областта на изграждане и поддръжка на автоматизирани поливни системи и помпено оборудване.

РБ Грийн ООД

ДОВЕРЕНИ ПАРТЬОРИ