Градинско Осветление 2019-02-06T13:17:34+00:00

ИЗГРАЖДАНЕ НА ГРАДИНСКО ОСВЕТЛЕНИЕ

Подбора на градинско осветление е не по-важен от озеленяването на вашата зелена площ. Градинското и парково осветление е неизменна част от екстериорния дизайн, което може да придаде драматичност и стил на вашата градина.

Изграждането на градинско осветление е не само естетика в градината, но проектирано с необходимото внимание към детайла то е и функционално. Осветлението осигурява безпроблемно преминаване през зелените площи в тъмната част от денонощието. То осигурява и защита за вашия дом и да намалите риска от кражби и посегателства над вашия имот.

градинско осветление рейн системс
външно осветление
светлина в градината
градинско осветление

Какви видове осветление да подберете за вашето зелено пространство

изграждане на градинско осветление

Да осветим входа на вашия имот – най-подходяща е ненатрапчива светлина, която да не дразни погледа и съседите

Алеи и пътеки – важни обекти, които не трябва да изпускате да осветите

Акценти в зелените площи – изберете дали да осветите някоя декоративна група храсти, статуя или скален кът. Със разсеяна или насочваща се светлина се постигат изключително красиви и атрактивни светлинни обеми. А защо да не осветим и подчертаем красотат на вашия фонтан, пергола или беседка.

Какво можем да ви предложим

Нашият екип ще ви помогне с подбора на подходящо градинско осветление и ще се погрижи за монтажа. Ако изграждаме осветлението паралелно с изграждането на зелените площи ще е необходим проект, който да показва точното място на зархитектурните елементи и растителните групи и акценти. Това е изключително важно, за да можем да преценим най-добрите изкопни трасета за окабеляване. Изкопите, които правим са с дълбочина 50-60см.

Можем да предложим на нашите клиенти осветителни тела на 220 V и 12 V. Осветлението на 220 V е едно от най-разпространените, с добра рязкост и отлична осветяемост.

Ако пък се спрете на градинско осветление на 12 V никога няма да се притеснявате за бюджета си. Това е осветление с по-ниска осветяемост, висока енергийна ефективност, а напрежението на осветителните тела е малко.

осветление за градината

На който и да е тип осветление да се спрете вариантите за дизайн на осветителните тела са много. Обадете ни се за съвет, оглед или оферта.

ИЗПРАТЕТЕ НИ ЗАПИТВАНЕ