Фонтани и Водни Ефекти 2019-02-06T13:51:56+00:00

ИЗГРАЖДАНЕ НА ДЕКОРАТИВНИ ФОНТАНИ И ИЗКУСТВЕНИ ЕЗЕРА И ВОДОПАДИ

Като дългогодишни специалисти в областта на хидростроителството, поливните системи и помпеното оборудване, ние от Рейн Системс предлагаме на нашите клиенти  и изграждане на декоративни фонтани и изкуствени езера и водопади.  Като дългогодишни специалисти в областта ние можем да ви предложим решение за всеки воден ефект, който фантазията ви „роди“.

Когато става въпрос за фонтани за градината и изкуствени езера и водопади нашия екип ще сбъдне вашите специфични нужди с конкретно и уникално предложение само за вас. Ние се грижим не само за изграждането на водните елементи, но и за правилното им функциониране в бъдеще.

Възползвайте се от нашите специалисти , които ще ви помогнат с дизайна, подбора на оборудването и изграждането на вашия декоративен фонтан или изкуствено езеро или водопад.

Изграждаме вашия мечтан воден ефект – изкусвен водопад в градината, градински шадравани, декоративно езеро

Звукът на естественото движение на водата е незаменим в зелените пространства. Той действа успокояващо и релаксиращо. Самото движение на водата пък, действа магнетично на зрителя и той не може да отвърне поглед. Ако и вие си мечтаете за такова кътче във вашата зелена площ, обадете ни се. А най-добре насрочете среща за оглед и консултация.

Обадете ни се още сега за оферта или консултация за изграждане.

 

НАСРОЧЕТЕ ОГЛЕД

Ние можем да ви предложим изграждане на:

сух фонтан
водопад - воден ефект
езеро - воден елемент

На какъвто и воден елемент да се спрете, нашият екип е насреща, за да ви помогне с изграждането му.