Мъглуване 2019-02-06T13:22:19+00:00

СИСТЕМИ ЗА МЪГЛУВАНЕ

Системи за мъглуване намират широко приложение при охлаждане на заведения, веранди, хотели, басейни и др. Водната мъгла се получава посредством специални дюзи, които превръщат водата във финна водна мъгла. Когато тази финна водна мъгла се изпари, тя намалява температурата от въздуха и се получава свеж бриз. При този процес температурата спада с до 10 °C. Сред многото предимства на тези системи за мъглуване е овлажняването и филтрацията на въздуха. При падането си микро капките на водната мъгла свалят на земята всички мръсни частици.

изграждане на системи за мъглуване

Защо да изградите системи за мъглуване

  • В летните дни системата понижава температурата до 10⁰

  • Действа пречистващо на въздуха

  • Антирепелент – отблъсква насекомите / насекомите избягват водната мъгла, защото тя полепва по техните крила/

Как работи системата

Системата представлява най-общо транспортираща тръба със специални  дюзи монтирани през определено разстояние. По тръбата тече вода, която се превръща във водна мъгла с помощта на специална помпа и дюзи.

системи за мъглуване

Амо и вие сте собственик на заведение, хотел или просто искате да седнете спокойно на прохладната веранда, обадете ни се. Ние ще ви предложим най-добрия вариант за изградане на системи за мъглуване. Ще ви предоставим оферта за доставка и монтаж на системата според вашите специфични нужди.

Получете безплатна оферта още сега!

БЕЗПЛАТНА ОФЕРТА