Поливни Системи 2019-02-06T13:25:26+00:00

ПРОЕКТИРАНЕ, ИЗГРАЖДАНЕ И ПОДДРЪЖКА НА ПОЛИВНИ СИСТЕМИ

Изграждане на капково напояване и автоматизирани поливни системи

Изграждането на поливни системи не е точно „ядрена физика“, но пък е доста комплексен процес, включващ правилното изкопаване на каналите за поливна система, полагане на тръбна разводка, свързване на водоизточника и най-важното – правилно взимане в предвид на особеностите на терена и водоизточника. Поради тази комплексност на напоителните системи ви препоръчваме да наемете специалист, който да ви спести време и най-важното пари. Като специализирана фирма за поливни системи София, ние от „Рейн Системс“ сме на разположение за вас! Ние ще  ви помогнем с изграждането на капково напояване и на безупречно работеща автоматизирана поливна ситема.

Автоматизираната поливна система ви позволява:

  • да запазите свободното си време

  • да запазите и поддържате здравето на вашето зелено пространство

  • да ви помогне да спестите пари

  • да защитите околната среда

поливни системи и помпено оборудване

Проектиране на Поливни Системи

проектиране на поливни системи

Ако сте решили, че искате да изградите поливна система за вашето зелено пространство, трябва да знаете, че процесът започва с добро проектно решение. Независимо дали става за изграждане на поливна система за трева или изграждане на капково наповане, качествената и ефективна поливна система е тази, чиито параметри са сметнати правилно. Нашите проектанти могат да Ви помогнат и да изготвят проект за система за напояване, който с радост ще изградим с професионализъм и отговорност към поетите срокове. Ние ще вземем в предвид всички необходими параметрни и всички съпътстващи допълнителни системи като помпено оборудване.

Насрочете среща за оглед още сега.

НАЕМЕТЕ НИ

Каква информация ни е нобходима, за да можем да започнем вашия проект за изграждане на поливни системи

Изграждане и Поддръжка на Поливни Системи

изграждане на поливни системи

Основната цел на екипа е професионален краен резултат. Подхождаме индивидуално към всеки клиент. Спазването на сроковете е наш приоритет.
Работим с доказали се професионални продукти от реномирани световни фирми, познати в цял свят с високото си качество и надеждност. Така че вашият проект за автоматизирана поливна система ще бъде изпълнен на достъпни цени с изключително качествени продукти.

магазин поливни системи Рейн Системс

Заповядайте да разгледате нашия магазин в гр. София за поливно оборудване и електро материали

Ако желаете наистина професионално изпъление на поливни системи, изберете „Рейн Системс“. Нашият екип предлага комплексни решения за автоматично напояване. Широката гама от услуги, които предлагаме ще ви спести пари и време. Вече не е необходимо да търсите три фирми, които да ви изградят поливната система, помпена станция и да се грижат за поддръжката на двете системи. Ние можем да ви предложим всичко това, благодарение на нашия сплотен и експертен екип.

Ако все още не сме ви убедили да изберете нас, ето и още няколко причини

  • Ние сме утвърдени специалисти с многогодишен опит в монтажа на поливни системи

  • Даваме 5 години гаранция на извършения от нас монтаж и 2 години гаранция на всеки закупен от нас продукт

  • Работим с най- качествените продукти в нашия бранш, които можете да намерите в нашия фирмен магазин

  • Предлагаме конкурентни цени и перфектно качество

  • Проектирането и първоначалния оглед в рамките на град София са безплатни

  • Удовлетвореността на клиентите ни е най – важния критерий за нашата работа

Успяхме ли да ви убедим, че „Рейн Системс“ е вашата фирма и искате да работим заедно и да изградим за вас качествена напоителна система?

ИЗПРАТЕТЕ НИ ЗАПИТВАНЕ